Háromgólos előnyből várja a montenegrói visszavágót a Paks

MH/ MTI
2024. augusztus 12. hétfő. 9:28

Az első felvonás rendkívül feszült hangulatban zajlott le, mivel a rivális két kiállítás miatt kilenc emberrel fejezte be a mérkőzést, Bognár György vezetőedző együttese pedig ezt kihasználva a tízperces hosszabbításban két gólt szerezve tette megnyugtatóvá a sikerét (3-0). Ennek nyomán nemcsak az eredmény nehezíti a Mornar dolgát, hanem a piros lapokból fakadó eltiltások is.

A zöld-fehérek szombaton 3-1-re kikaptak Zalaegerszegen, míg a montenegrói bajnokságban vereséggel rajtoló Mornar elhalasztotta hétvégi, második fordulós találkozóját, azaz mindenképpen pihentebben várja a podgoricai összecsapást. A Paks számára bíztató, hogy – Könyves Norbert távozása és Hahn János sérülése ellenére – eddigi nyolc meccsén ebben az idényben hétszer betalált ellenfelei kapujába, ráadásul hat alkalommal legalább kétszer.

A párharc győztesére a cseh Mlada Boleslav és az izraeli Hapoel Beer-Seva továbbjutója vár a következő, immár főtáblára kerülésért sorra kerülő negyedik selejtezőkörben, a vesztes pedig búcsúzik.

A kedden 20.45-kor kezdődő visszavágót a Duna World élőben közvetíti.

Elolvasom a cikket