Katalin hercegné a párizsi olimpián

„Szép munka volt a brit olimpiai csapattól… milyen hihetetlen utazáson vannak túl! Minden sportoló hatalmas odaadást, szívet és szenvedélyt mutatott, ezzel mindannyiunkat büszkévé tett! Ünnepeljük meg minden diadalunkat a párizsi olimpián, és izgatottan várjuk, mire lesz képes a brit csapat a paralimpián!” – áll a bejegyzésben, számol be a Life.hu.

A videóban Vilmos hercegen és Katalin hercegnén kívül feltűnik többek között Snoop Dogg és David Beckham, ők is gratulálnak a briteknek, és kiemelik, hogy büszkék a sportolók teljesítményére.

Pár hete felröppent a hír, hogy Vimos herceg és két idősebb gyerekük, György és Sarolta mindenképpen, Katalin pedig talán ott lesz a párizsi olimpia egy-egy versenyén, de nem így történt. Akkor arról lehetett olvasni, a kemoterápiás kezelés alatt álló hercegné orvosainak az engedélye kell ehhez, valamint azon is múlik az utazás, hogy Katalin hogyan érzi magát.

Bár Katalin hivatalosan nem tért vissza a közfeladataihoz a közelmúltban kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt, előbb III. Károly király hivatalos születésnapján és a katonai seregszemlén, a Trooping the Colouron, majd a wimbledoni férfi egyes döntőjében, így sokan remélték, hogy a párizsi olimpián is feltűnik majd. A walesi hercegnéről köztudott, lelkes sportrajongó, ha csak teheti, szurkol a brit versenyzőknek, a 2012-es londoni olimpiai játékokon számos fotó készült róla, ahogy Vilmossal együtt vesz részt az eseményen.

Azt is tudni lehet, hogy Katalin nem csak nézni szereti a sportot, hanem ő maga is teniszezett, rengeteget kirándult és még a sziklamászást is kipróbálta. Erre neveli a gyerekeit is, amiről egy korábbi interjúban beszélt: „Szerintem a kint tartózkodás nagyon jó a testi és szellemi jólét és a mentális egészség megalapozására.”

Elolvasom a cikket