Noah Lyles új célokat tűzött ki

MH/ MTI
2024. augusztus 12. hétfő. 16:26

A 27 éves sprinter elárulta: mostantól arra törekszik, hogy még nagyobb hírnevet szerezzen magának. Keményen készül majd a jövő szeptemberi tokiói világbajnokságra, ugyanakkor a divat és a zene világában is lát lehetőségeket, ezen kívül új házat szeretne vásárolni és még szorosabbá fűzni kapcsolatát Junelle Bromfield jamaicai atlétával.

„Izgatottan várom, hová visz az út” – mondta. „És őszintén szólva amiatt is izgatott vagyok, hogy Istennek milyen tervei vannak velem, mert én csak ilyen távolságban tudok gondolkodni, ő viszont sokkal messzebbre lát, mint ahogy én valaha tudtam.”

Lyles a párizsi olimpián augusztus 4-én nyerte meg a 100 métert, két nappal később viszont pozitív lett a koronavírustesztje, majd ennek ellenére 8-án bronzérmet szerzett 200 méteren a botswanai Letsile Tebogo és a szintén amerikai Kenneth Bednarek mögött.

Elmondta, hörghurutos tünetei, közel 39 Celsius-fokos láza és hidegrázása volt. Fájt a feje is és amikor kijött rajta azt asztmája, az edzőjével megijedtek, nehogy fertőzés is kialakuljon a szervezetében, mert akkor kórházba kellett volna vonulnia.

Elolvasom a cikket