Így néz ki most a rákos Katalin hercegné

A videóban Kate és Vilmos „hihetetlen teljesítményért” dicséri a brit csapatot, amely a párizsi játékokon az összesített éremtáblázaton a hetedik helyet szerezte meg.

„Minden egyes sportoló óriási elkötelezettségről és szenvedélyről tett tanúbizonyságot. Mindannyian büszkék vagyunk rátok!” – mondta Kate és Vilmos.

A házaspár azt is hozzátette, hogy még többet várnak a brit sportolóktól a paralimpiai játékokon, amelyek augusztus 28-án kezdődnek a francia fővárosban és szeptember 8-ig tartanak.

„Mindenki nevében, aki otthon nézte az olimpiát, gratulálok a Team GB-nek” – mondta a videóban Kate, aki lemondott a közéleti feladatokról.

„Szép munka, mindenki! Megcsináltuk. Mindannyiunkat inspiráltok” – fordult William a sportolókhoz.

A videóban több híresség is szerepel, köztük a korábbi focista David Beckham és a rapper Snoop Dogg.

Megjegyzendő, hogy ez a videó volt a háromgyermekes édesanya első nyilvános szereplése azóta, hogy részt vett az év elején a Trooping the Colour elnevezésű, Károly király születésnapja alkalmából rendezett eseményen.

Mit tudni Kate Middleton betegségéről?

A walesi hercegnő márciusban jelentette be, hogy rákos megbetegedéssel kezelik, amelyet egy rutinszerű hasi műtét során diagnosztizáltak.
A brit média akkor arról számolt be, hogy Vilmost „lesújtotta” a sokkoló hír, és összetört a szíve, mivel édesapja, Károly király is rákbetegséggel küzd.
A diagnózist megerősítő érzelmes tévényilatkozatában Middleton „az egész család számára hihetetlenül nehéz hónapokról” beszélt.

Ugyanakkor nagyfokú rugalmasságról tett tanúbizonyságot azzal, hogy támogatta azokat, akik szintén ugyanezzel a betegséggel küzdenek.
„Mindenkinek, aki ezzel a betegséggel néz szembe. Kérem, ne veszítsék el a hitüket és a reményt. Nem vagytok egyedül” – mondta beszédében a hercegnő.
Kate jelenleg megelőző kemoterápián vesz részt. Úgy tűnik, a folyamat jól halad. Legalábbis a most 41 éves Middleton nagyon jól néz ki.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket