Katalin hercegné és Meghan Markle újra beszél egymással

A két hercegné között még évekkel ezelőtt romlott meg a kapcsolat. Az első konfliktusuk Harry herceg és Meghan esküvője előtt volt, összevesztek a koszorúslányok ruháján. Ezt később sikerült megbeszélniük, ám megpecsételte a kapcsolatukat, az Oprah-interjú után szinte teljesen megszűnt közöttük a kommunikáció – olvasható az Elle.hu oldalán.

Tavaly újabb botrány robbant ki, amikor megjelent Omid Scobie könyve, az Endgame. A Harry hercegről és Meghan Markle-ről szóló kiadvány nagy vitát váltott ki, mivel a holland változatban az szerepelt, hogy Katalin hercegné és Károly király beszélgetett Archie herceg bőrszínéről, amikor Meghan még várandós volt. A szerző később elárulta, ezt a holland kiadó helyezte el a szövegben, mivel az eredeti változatban ő nem nevezett meg senkit.

Egy frissen megjelent cikk szerint, Katalin hercegné a könyv megjelenése után felvette a kapcsolatot Meghan Markle-lel, méghozzá III. Károly király kérésére. Legalábbis erről számolt be egy informátor az In Touch Weeklynek.

„Nem sokkal azután, hogy megjelentek a könyv állításai, Katalin megkereste Meghant, hogy kitisztítsa a levegőt. III. Károlymegkérte Katalint, hogy legyen a béketeremtő, miután Vilmos megtagadta. Egyetértett, mert amikor a királyi családról van szó, Katalin mindig is komolyan vette a kötelességeit – azt teszi, amit kérnek tőle” – állítja a forrás.

Az informátor szerint Katalin hercegné és III. Károly király is szeretnék maguk mögött hagyni ezt a viszályt. Úgy érzik, nem méltó senkihez, emellett beárnyékolja a helyzet III. Károly király uralkodását, ezt pedig nem szeretnék.

Elolvasom a cikket