Meghan Markel hisztérikus rohamot kapott Katalin hercegné miatt

Az incidens, amely valószínűleg a kapcsolatuk „végének kezdete” volt, Meghan „lábdobálós” dühkitörésben tört ki Tom Quinn királyi író szerint.

Az incidensről szólva hozzátette: „Szóval amikor Harry és Will összejöttek, és néha Meghan és Katalin is, jelen volt ez a feszültség, hiszen Meghan kissé elvesztette a fejét Katalin egyik munkatársával szemben Katalin előtt.

És ez volt az az incidens, amit ha valaki hallott azt mondhatta, hogy nagyon kellemetlen volt, mert Meghan egyszerűen elvesztette a fejét. Szinte olyan volt, mintha abban az egy találkozásban összefoglalta volna Meghan számára azt a problémát, hogy ő egy hercegnő, és ő csupán a második számú – mondta az író.

Hozzátette: „Elfelejtette Meghan, hogy ebben a környezetben aszerint viselkednek a másikkal szemben, hogy hol áll a státuszban, hogy ki lesz a következő király vagy királynő. Ez egyszerűen idegen volt a számára. Ahogy nekem is mondták, üvöltött és toporzékolt.”

Katalin hercegné reakciójáról beszélve hozzátette: Meghan megkérte ezt a személyt, aki Katalinnak dolgozik, valamire, és azt válaszolta a beoszott, hogy: Nagyon sajnálom, de nem tehetem meg, mert Katalin hercegnének dolgozom.

És Meghan tényleg úgy érezte, hogy egy kicsit a helyére tették, mert ha hercegnővé válsz, akkor az ember valahogy azt feltételezi, hogy a személyzet, ha megkéred őket valamire, akkor meg is teszik.

„Katalin hercegné elborzadt, nagyon feldúlt volt, mert nagyon kedveli ezt a bizonyos munkatársat, és úgy gondolta, hogy Meghan majdnem kirúgatta ezt a személyt, ami teljesen elfogadhatatlan volt a számára, hiszen jogosan járt el a munkatárs.”

Elolvasom a cikket