György herceg is hozzájárult Harry herceg és Meghan Markle döntéséhez

A sussexi hercegi pár akkoriban úgy érezte, hogy az egész brit királyi család összeesküdött ellenük, és jobbnak látták, ha Kanada felé veszik az irányt.

Költözésük bejelentése előtt néhány nappal megjelent egy fotó György hercegről, amely csak megerősítette őket abban, hogy helyes döntést hoztak.

Valójában György herceg fotója figyelmeztette őket

Egy királyi szakértő, Andrew Morton beszélt arról, hogy egy kedves pillanatfelvétel döbbentette rá Harry herceget és Meghan Markle-t, hogy a jövőben nem lesz helyük a családban.

Az említett fotón, amely a Buckingham-palota tróntermében készült, és II. Erzsébet királynő, az akkor még hercegi rangot viselő III. Károly király, Vilmos herceg, illetve az akkor hatéves György herceg látható rajta.

A fotót 2020 elején hozták nyilvánosságra, nem sokkal korábban, mint ahogy bejelentették, hogy Harry herceg és Meghan Markle lemond hivatalos tisztségeiről.

A szakértő elmagyarázta, hogy mit sugalmazott a fotó a sussexi pár számára: a monarchia jövőjét ábrázolta, az aktulis és a leendő uralkodókat, éppen abban a stílusban, amely számos más történelmi portrén is megfigyelhető.

A sussexi hercegi pár úgy gondolta, hogy az egész intézmény összeesküdött ellenük, és ez a fotó egy újabb bizonyíték volt erre. A kimondatlan üzenet ott lebegett köztük: a monarchia jövője biztos alapokon áll, akár részese Harry herceg és Meghan Markle, akár nem.

Objektum doboz

Harry herceg és Meghan Markle attól féltek, hogy bár népszerűségi indexük ebben az időben nagyon magas volt, a családon belül mégsem szerepeltek a legfontosabb tagok között. Mindezt az is alátámasztotta, amikor Harry herceg találkozót kért nagyanyjától, a néhai II. Erzsébet királynőtől, ám azt néhány nappal az esedékes dátum előtt, indoklás nélkül elhalasztották.

Mindezek csak megerősítették a sussexi párt abban, hogy a nyugalmuk és a jövőjük érdekében hátat kell fordítaniuk a brit királyi családnak. Véleményüket azóta számos momentum árnyalhatta, de tény, hogy jelenleg is az Egyesült Államokban élnek.

Elolvasom a cikket