Íme, a rózsaszínű matcha tea + VIDEÓ

Könnyen elkészíthető otthon matcha tea és sárkánygyümölcspor összekeverésével, az eredmény pedig éppen olyan finom, mint amilyen egészséges. A zöld tea antioxidánsaival, valamint a szívre és az agyra gyakorolt, ​​jótékony hatásával felgyorsíthatja a reggelt.

A matcha a japánok által évszázadok óta fogyasztott tea, amelynek fogyasztása egyre népszerűbbé vált az elmúlt évtizedek alatt a világ számos részén. A növény termesztése és a feldolgozási folyamat során alkalmazott módszerek miatt rengeteg klorofillt és tápanyagot tartalmaz.

A pink matcha élénk rózsaszínű színét a sárkánygyümölcs adja. A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag gyümölcs Ázsiából származik. A benne lévő, apró fekete magok omega–3 zsírsavat tartalmaznak, amely akár hangulatjavítóként, akár a szív egészségének megőrzőjeként is hasznos lehet a szervezet számára.

A zöld matcha tea alapvetően földes ízű, de hozzáadott cukorral vagy valamelyik cukoralternatívával édesíthető. A sárkánygyümölcspor is földes ízű, de frissítő, trópusi jegyekkel egészül ki a gyümölcs természetes ízei miatt, amelyek körtére vagy kivire emlékeztetnek. Ám a matcha teát akár zöld, akár rózsaszínű formában fogyasztjuk, nem árt óvatosnak lenni és a túlzásoktól tartózkodni a koffeintartalma miatt.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket