Kórházba került Tóth Vera

„A sok pihenésnek, elvonulásnak oka van. Csak ugye az élet árnyoldalait nem mindig mutatja szívesen az ember, mert fél, hogy sebezhetőbb, támadhatóbb lesz, és valljuk be, jellemző a társadalomra, hogy néha extra kegyetlenül bánik a másikkal” – kezdte posztját Tóth Vera.

A Megasztár első évadának győztese másfél éve élt fura rosszullétekkel, amikor egy tavaszi éjszakán a sürgősségire került.

„Túlhajtottam, felborítottam a testem körforgását, szétstresszeltem magam, hülyén táplálkoztam, belecsúsztam abba, hogy csak a teljesítményem által lehetek valaki. Totál mélyponton voltam” – magyarázta közösségi oldalán a történteket.

Az is bántotta, hogy a tévék sem nagyon keresték. „Gondoltam, kezdik lehúzni a rolót. Ez persze csak a fejemben élő démonok hangja volt, de addig járattam csúcsra ezeket a gondolatokat, amíg a testem nem jelezte, hogy gebasz van. Néha az autópályán kellett félreállnom, 150-es pulzussal, szédüléssel, néha fel sem tudtam kelni, annyira rosszul voltam. Régóta szeretnék anya lenni, és évek óta nem jön össze” – fogalmazott.

„Van ebben az egészben egy jó adag covidbizonytalanság, postcovidsztorik, a brutális küzdés az elemekkel. A jó és termékeny éveim mentek el arra, hogy egyenesbe hozzuk magunkat, a vállalkozásainkat, a karrierünket. Ezzel a nehéz puttonnyal a hátamon komoly egészségügyi problémákat kreáltam magamnak…” – folytatta.

„Ne gyilkold magad, mint én” – üzente a rajongóinak.

„Majd írok róla részletesen, nemsokára. Szúrtak, diagnosztizáltak, és szigorú és fegyelmezett életmódváltásra kényszerítettek, komoly stresszmenedzsmenttel. Ezért született meg a döntés, hogy minimalizáljuk a munkát erre a nyárra. Nagyon más dimenziók nyíltak meg, és lám, lehet így is élni!” – írta.

„Állati sok lemondás van benne, nehéz, kényelmetlen út, szigorú, kilengésmentes napok, de nem bánom, büszke vagyok magamra, hogy eddig sikerült tartani. Sajnos még nincs vége, de hihetetlen fejlődésen estem át… Azt hiszem, most nőttem fel igazán, és remélem, majd más is merít erőt belőle. Interjút nem adok ezzel kapcsolatban. Majd később” – ígérte Tóth Vera.

Elolvasom a cikket