Megvan a DVSC következő egy éve

MH/MTI
2024. augusztus 15. csütörtök. 17:52

Papp László polgármester elöljáróban leszögezte: minden évben izgalmas időszak a bajnokság kezdete, ami jelenleg bizakodásra ad okot. A csapat eredményessége pedig befolyásolja a város hangulatát – tette hozzá. A polgármester kiemelte, hogy a DVSC stabil támogatói pilléreken nyugszik, ilyen az újabb egy évvel meghosszabbított támogatási szerződés is a Tranzit-csoporttal.

A helyi vállalkozás már 33 éve áll a DVSC mögött, amikor 2020-ban az együttes kiesett az NB I-ből, akkor is a csapat mellett állt – idézte fel Papp László, majd köszönetet mondott a több évtizedes támogatásért.

Szabó Miklós, a Tranzit-csoport alapítója leszögezte: „a város nincs a Loki nélkül, a Loki nincs a város nélkül”, ők pedig örömmel állnak a csapat mellé, ráadásul a labdarúgáson kívül a DVSC kézilabdacsapatát is támogatják. A főszponzor célkitűzésként jelölte meg a kijutást a nemzetközi színtérre, valamint saját nevelésű játékosokat szerepeltetni a csapatban.

Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője köszönetet mondott a támogatásért. Kiemelte, immár harmadik éve azért küzd a csapat, hogy kijusson a nemzetközi kupaporondra.

Elolvasom a cikket