Szívszorító üzenettel törte meg a csendet Katalin

Újra megtörte a csendet, miután levelet írt egy családnak, akik elvesztették a kétgyermekes családapát, Peter Morrist, Katalin és Vilmos ismerősét. Morris szintén rákos daganattal küzdött, végül azonban legyőzte a kór – számol be a Borsonline.hu.

A hercegi pár egy rögbimeccsen ismerte meg a családfőt, aki egy pizzát készítő lakókocsi-étterem kitalálója és tulajdonosa volt. 2016-ban diagnosztizálták nyelőcsőrákkal, amely ellen bátran küzdött, de eredménytelenül. Mindössze 47 éves korában életét vesztette.

Katalint és Vilmost teljesen elkeserítette Morris halála, akinek küzdelme a betegséggel most nap mint nap eszébe jut a hercegnének, átérezve elhunyt ismerőse helyzetét.

„Csak elképzelni tudjuk, mekkora betölthetetlen űrt hagyott maga után az életetekben, gondolataink veletek vannak. Katalin és én örültünk, hogy megismerhettük Pete-et. Tudjuk, hogy milyen céltudatos volt, milyen megbecsült tagja volt a közösségnek. Csak tudatni akartam vele, hogy mennyit gondolunk rátok, családotokra ezekben a nehéz időkben” – írta a hercegi pár Tracey-nek, a férfi özvegyének, aki nagyon meglepődve fogadta a levelet, amelyet a férje temetésén olvastak fel.

„Hatalmas meglepetésként ért. Azt sem tudom, hogy tudták meg, hogy Pete meghalt. Talán azért érintette meg őket így, mert Katalin is most esik át a kezelésein. Pete mindig is mondta, hogy a hercegi pár mennyire realisztikusan látja a helyzetet. Sokan emlékeztek meg Pete-ről, de Katalin és Vilmos levele nagyon különleges volt” – szólalt meg a gyászoló negyvenéves feleség, írja a Mirror.

Elolvasom a cikket