Bizarr fotó terjed a neten Zámbó Jimmyről

Roppant bizarr hirdetésre bukkant a Ripost egyik olvasója a Facebook virtuális piacterén! Egy netező, aki feltehetően hatalmas rajongója a 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmynek, a Király utólagos közreműködésével próbál megszabadulni egy feleslegessé vált tárgytól.

Bár ez így elsőre igencsak zavarosan hangzik, minden kitisztul, ha megnézzük a hirdetésben szereplő fotót. A crossmotoros sisakot, amely egyébként hetvenezer forintba kerül, a jelenlegi tulajdonos szerint akár Zámbó Jimmy is viselhette volna annak idején, az eladást pedig mindenképp segíti, ha valahogy a néhai legenda is érintett lesz az ügyben.

Ezért hát a kreatív és kifejezetten élénk fantáziájú illető fogta magát, és egy kezdetlegesnek tűnő képszerkesztő programmal ráillesztette a szóban forgó sisakot a motoron pózoló Jimmy fejére.

A látvány – mit ne mondjunk – magáért beszél!

Azt sajnos nem tudjuk, hogy mennyire rohamozták meg az érdeklődők a sisakos hirdetőt, az viszont egyértelmű, hogy ilyen ajánlattal nem gyakran találkozunk.

Zámbó Jimmy sírjánál is történnek különös dolgok

A Ripost munkatársa tavaly karácsony után egy nappal járt a csepeli sírkertben, hogy megnézze, milyen állapotban van most Jimmy végső nyughelye. Abban biztosak voltunk, hogy tele lesz virágokkal és gyertyákkal, arra azonban nem számítottunk, hogy valami egész mást is elhelyeztek a 42 éves korában elhunyt művész sírján. Egészen pontosan egy csomag omlós mézeskalácsot találtunk becsomagolva, az ünnepi süteményt pedig az egyik ismert magyar ételfutár cég logójával láttak el.

Nos, ez két lehetőséget is felvet! Vagy a cég egyik alkalmazottja hatalmas Jimmy-rajongó, és így szerette volna megajándékozni karácsony előtt a Királyt, vagy egy arra járó tette oda a fenyőfa alakú édességet, miután úgy döntött, nem szeretné elmajszolni. Bármi is az igazság, az biztos, hogy a mai napig rengetegen ápolják Zámbó Jimmy emlékét!

Itt láthatják a sisakos fotót: https://www.facebook.com/marketplace/item/998251028676081?rid=3260217101026026&ad_id&rt=1&refID=0&refType=0&referral_code=commerce_attachment

Elolvasom a cikket