Johnny Depp új barátnője Amber Heard kiköpött mása

A Katib tenger idősődő kalózára úgy tűnik, rátalált a boldogság, mégpedig egy a volt feleségére igencsak hasonlító, fiatal szőkeség személyében. A 61 éves Johnny Depp a 28 éves orosz kozmetikus modellel, Julia Vlasovával jár. 2021 óta több alkalommal is megjelentek együtt nyilvános eseményeken, ám arról, mennyire komoly a kapcsolat, megoszlanak a vélemények.

Depphez közeli források szerint a sztár és a modell kapcsolata „alkalmi”, a pár az elmúlt két évben találkozgatott „itt-ott”. Legutóbb múlt csütörtökön látták őket együtt, amikor a londoni helikopter-leszállópályáról sétáltak el csókolózva.

Objektum doboz

Ki ez a lány, aki elrabolta Johnny Depp szívét, és annyira hasonlít volt feleségére, Amber Heardre?

Amit Julia Vlasováról tudni lehet, hogy Prágában él, ahol egy smink- és fodrászstúdió tulajdonosa, és ahol a források szerint 2021 augusztusában, az 55. Karlovy Vary-i Nemzetközi Filmfesztiválon találkozott először a színésszel. Hónapokkal később, 2022 júliusában ismét együtt látták Deppel annak barátja és zenésztársa, Jeff Beck prágai koncertjén, nem sokkal azután, hogy a színész megnyerte a rágalmazási perét Amber Hearddel szemben, és európai turnéra indult zenésztársaival.

Julia Vlasova, bár eddig nem erősítette meg a kapcsolatuk jellegét, Instagram-posztokban utalt a románcra, amelyek közül néhányat már törölt. Az év elején a modell megosztott egy fotót, amelyen ő és Depp egymás lábán pihentetik a kezeiket, válaszul egy Instagram-kérdésre, amelyben követői a kedvenc színészéről kérdezték.

„Ő egy olyan ember, aki hihetetlenül tehetséges és inspiráló” – írta a fotó mellé.

A DailyMail.com azt is megtudta, hogy Vlasova a helyi orosz média szerint Moszkva vezető „diplomata- és kémképző akadémiáján” tanult. Valójában a lány a vidéki Oroszországból származik, mégpedig Szortirovkából, az ország harmadik városának, Jekatyerinburgnak a külvárosából.

A moszkvai elit egyetemen, a Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében tanult, amelyet az orosz külügyminisztérium működtet, és amelyet több orosz jelentés szerint az ország legtekintélyesebb oktatási intézményének tartanak. Sok leendő diplomata és az orosz titkosszolgálatos jár és járt oda, de üzleti vezetők és kormányzati tisztviselők is megfordulnak az intézményben. Az intézményben 12 képzési program működik: nemzetközi kapcsolatok és diplomácia, regionális és világpolitika, világgazdaságtan és kereskedelem, nemzetközi köz-, magán- és pénzügyi és EU-jog, politikatudomány, államigazgatás, újságírás és társadalmi kapcsolatok.

Hogy melyik szakon végzett a kozmetikusként dolgozó Julia, és diplomája hogyan befolyásolja a modellarrierjét, azt csak ő tudná megmondani…

Elolvasom a cikket