Kate Middleton már jóval a műtét előtt súlyosan megbetegedett

A Daily Mail forrásai azt állítják, hogy Middleton már jóval a januári műtétje előtt súlyosan beteg lett. Romló egészségi állapota ellenére a betegsége első alkalommal rejtve maradt a nyilvánosság elől. A műtét után rákot diagnosztizáltak nála.

Nem hiszem, hogy az emberek felfogják, min ment keresztül a színfalak mögött, és hogy ez mennyi ideig tartott – sokkal tovább, mint azt mindenki gondolja.

A kiadvány úgy értesült, hogy egyelőre nem tervezik, hogy visszatérjen korábbi munkarendjéhez. Minden valószínűség szerint Middleton belátható időn belül csak a legfontosabb eseményeken fog részt venni.

Kate Middleton 2023 decemberében hagyott fel a rendszeres nyilvános szereplésekkel. Távollétét kezdetben egy váratlan hasi műtétnek tulajdonították, amelyen 2024 januárjában esett át. Márciusra Kate elhúzódó hallgatása számos összeesküvés-elméletet szült.

Middleton végül kénytelen volt videónyilatkozatot tenni, és beismerni, hogy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak nála. Ezt követően ismét hosszú időre elhallgatott. Június 15-én részt vett a Trooping the Colour parádén, amelyet III. Károly király születésnapja tiszteletére tartottak.

Elolvasom a cikket