Ezt érdemes tudni kézfejtetoválás-készítés előtt

Kaufmann Angéla
2024. augusztus 18. vasárnap. 5:35

Gondosan keresse fel művészét

Minden új tetováláshoz olyan professzionális művészhez kell mennie, aki engedélyezett környezetben dolgozik. Kifejezetten az ujjtetoválásokhoz olyan művészre van szükség, aki apró helyeken is precízen tud dolgozni. A keresési folyamat során keressen olyan művészeket, akiknek egyértelmű tapasztalatuk van az ujjakon. Ha egy művészt keres, a friss és gyógyult munkáit is egyaránt nézze meg. Nemcsak a művész munkájának minőségében kell biztosnak lennie, hanem a stílusában is, hogy az megfelelően illeszkedik a munkájához.

Legyen terve arról, hogy mit akar

Ez nem az összetett rajzok területe, mert nincs elég hely nekik. Az ujjak népszerű mintái általában betűk vagy számok. Lehet finom vonalvezetésű vagy merész. Egy másik népszerű lehetőség a finom díszítőelem, amely szinte ékszernek tűnik. Illetve érdemes ragaszkodni az ujjak külső oldalához. Csak azért, mert kicsinek és egyszerűnek kell lennie, nem jelenti azt, hogy nincsenek választási lehetőségei.

Tényező a költségekben

Az ujjak nem veszik be olyan könnyen a tintát, mint más testrészek (az okok miatt, amelyeket később olvashatunk), és idővel jobban kifakulnak. Ez azt jelenti, hogy ez nem egy egyszeri eljárás. Míg a tetoválás javítása gyakran ingyenes, a gyógyulás utáni korrekció nem jelenti azt, hogy nem kell újra visszatérnie. Tehát mielőtt elkezdené ezt a folyamatot, győződjön meg arról, hogy közép- vagy hosszú távon lesz pénze, hogy lépést tartson vele.

Lehet, hogy nagyon, nagyon fáj

Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni ezt a pontot: egyetlen tetoválás sem fájdalommentes, de az ujjtetoválások fájnak. Az ujjtetoválás fájdalma általában erősebb, mint a többi testrészé. Ez azért van, mert kevesebb szövet van a bőr és a csont között. A gyakran tetovált területeken, például a bicepszén, izom található. Ezzel szemben a kezében és az ujjaiban nagyon kevés van.

Az utókezelés elkerülhetetlen

A jó eredmények és a fertőzések elkerülése érdekében minden tetoválás utókezelése szükséges. Noha az utógondozási folyamat nem különbözik a test bármely más pontjától, csak nehezebb fenntartani és távol tartani bizonyos helyzetektől, például víztől és napfénytől.

Idővel elhalványulnak

Ujjait nem tudja olyan könnyen kivédeni a napfénytől, mint más területeket, és ez befolyásolhatja, hogy a szín milyen jól tart a gyógyulás során, és milyen gyorsan fakul. Az ujjak általában eléggé kifakulnak. A bőr vastagabb, és elég gyakran használja a kezét, így azok nem gyógyulnak jól.

Elolvasom a cikket