Meghan Markle lebukott

Harry herceg és Meghan Markle csütörtökön érkeztek Kolumbiába az alelnök meghívására. A házaspár, akik 2020-ban vonultak vissza a királyi családbeli hivatalos feladataiktól, azért érkeztek Bogotába, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák – írja a Life.hu.

A sussexiek igazán elegáns párként léptek a közönség elé. Első nyilvános megjelenésükkor Meghan egy Veronica Beard által tervezett 598 fontos (kb. 277 ezer forint) mellényt viselt, míg Harry egy színben hozzá passzoló öltönyt – olvasható a Life.hu oldalán.

Ahogy kiléptek az épületből, látszott, hogy Meghan mond valamit a férjének. Egy szájról olvasó szakember elárulta, Meghan parancsot adott férjének. Nicola Hickling professzionális ajakolvasó szerint Meghan halkan motyogott egy parancsot Harrynek, és egyszerűen csak annyit mondott: „kéz”, mire ő azt válaszolta: „Tessék”. Ez utasítás volt arra, hogy Harry fogja meg Meghan kezét.

A pár később ellátogatott a bogotai Colegio Cultura Popular gyermekiskolába, ahol az intézmény vezetője, Leonel Umaña Parra és José David, az iskola tanulója körbevezette a párt. És amíg ott volt, Harry szórakoztatta a tömeget, próbált spanyolul számolni, miközben részleteket osztott meg gyermekeiről, az ötéves Archie-ról és a hároméves Lilibetről. „Kis gyerekeim vannak, és ők nem szerepelnek a közösségi médiában” – mondta a tömegnek Harry Hickling szerint.

Elolvasom a cikket