Rossz hírek tengerében

Igen, a rossz hírek tengerében élünk, szinte apokaliptikus világban, amely egyelőre nem akar megváltozni. Tombol az orosz–ukrán háború, a Közel-Keletről sem érkezik jó hír, inkább csak rossz, s bár vigyázó szemünket levettük már Párizsról, a csodás olimpiai győzelmeink ellenére sem érezhetjük úgy, hogy Európában minden rendben van. Már csak azért sem, mert szünet nélkül jönnek a hírek az egyre csak kontinensünkre özönlő migránsokról, és naponta megtapasztalt „hőstetteikről”, úgymint lopások, gyermekgyilkosságok, erőszakos cselekmények százai, továbbá tombol a genderideológia. Viszont nem jönnek hírek a felsorolt események megszüntetése érdekében tett erőfeszítésekről, megoldási javaslatokról. Európa bizony bajban van, tehetségtelen és tehetetlen vezetőitől semmi jót nem várhatunk, ez már bizonyos.

Mindeközben a világ sátáni erői megpróbálnak Istent játszani. Olvasom egy tudományos lapban, hogy pár hónapja a San Franciscó-i öbölben sókristályokat lőttek az atmoszférába. Tették mindezt azért, mert tudományosnak nevezett céljuk az volt, hogy elhomályosítsák a napsugárzást. Nemigen értettem először, hogy miért történik mindez, aztán a cikket tovább olvasva kiderült, hogy nagy titokban már régóta kísérleteznek azzal, hogy az időjárást befolyásolják. Sajnos azonban nem a veszélyek elhárítását tűzték ki célul, hanem például a vietnami háború idején azért hosszabbították meg a monszunesőzést a fentebb említett módszerrel, mert az a háborús védekezést igencsak megnehezítette. Magyarán Istent játszottak. E cikk azt is megemlítette, hogy sokakban felmerült a kérdés, vajon a pár hónappal ezelőtti, Dubaiban tapasztalt özönvízszerű esőzés is egy kísérlet eredménye volt? Nos, egy tudományos kísérlet lehet jószándékú és lehet rossz. Emlékezzünk csak az atombomba létrehozására! Ezek a titkos vagy féltitkos kísérletek mindenesetre nemigen utalnak a világbékére, sokkal inkább arra, hogy bizony a tudomány ilyen-olyan eredményeit sokan fegyverként, a vélt vagy valós ellenség legyőzésére óhajtják felhasználni, nem pedig életünk megkönnyítésére és/vagy a veszélyek elhárítására. Szóval egyre több a bizonyíték arra, hogy a teremtés rendjébe akarnak beleavatkozni egyesek, de nem a jobbítás, hanem az ártás szándékával. Ha nem így lenne, ugyan miért nem mesélik el a tudományosnak nevezett újabb és újabb kísérleteiket? Miért titkosak ezek? Gondolom sokan sejtik.

A koronavírus és az ukrajnai háború után most a klíma-sokk jön? – kérdezik sokan a tisztességes tudós emberek közül is, mert bizony tudják, hogy a félelemben élő emberekkel majdnem mindent meg lehet csinálni. Ezek a tisztességes tudósok már sokszor és már régen közölték ezt, mi meg látjuk, hogy igazuk volt. Sokan sokk-stratégiának hívják ezt a jelenséget, s azt hiszem, igazuk van. Szerintük a megrendezett válságok korát éljük. Sokan és joggal példálóznak a koronavírussal való álságos és megtervezett riogatással, de végül is mindegy, az ilyen-olyan mesterségesen megteremtett válságokkal való riogatás azért láthatóan elérte a célját, magyarán megijesztette és megzavarta az embereket. Tagadhatatlanul válságba került ezzel a világ, karanténok jöttek, elhallgattatták a járványról másképpen vélekedőket, és persze ártottak a gazdaságnak is. Mindezen tények és jelenségek is azt a fentebb említett megállapítást igazolják, miszerint a félelemben tartott emberekkel (majdnem) MINDENT meg lehet csinálni. S bizony, nincs annyi ujjunk, amennyi válságnak nevezett jelenséggel ne kellene szembenéznünk mindennapjainkban. A „korona” most átmenetileg szünetel, mint válság, de itt van nekünk az ukrajnai háború, amely minden nap arra figyelmeztet bennünket, hogy a „konfliktus” világháborúvá eszkalálódhat. Miért is ne eszkalálódhatna, ha fegyvereket küldünk, mármint Európa, nem mi, magyarok, s ha szankciókat találnak ki mindazok ellen, akik nem lépnek egyszerre, s ők biztosak is lehetnek abban, hogy „nem is kapnak rétest estére”. Mi, magyarok, nem is kaptunk, s érzésem szerint nem is fogunk. Még azt is hallani, de bizonyítani senki nem fogja, hogy a segélyek egy része, ahogy már hosszú hónapok óta lehetett olvasni, sötét csatornákban tűnik el. És sosem fogjuk megtudni, hol vannak ezek a sötét csatornák.

Szóval a helyzet, a „nemzetközi”, bizony egyre csak fokozódik, Virág elvtárs meg forog a sírjában. Nagyon okos emberek mostanság pedig – s nyilván nem véletlenül – azt beszélik, hogy a következő pánikhullám, melyet az emberiség megfélemlítése céljából indítanak el, az a klímakatasztrófákról fog szólni. Honi tudósoktól értesültem arról, hogy a HAARP-ot, amely gigantikus elektromos mezőket hoz létre, valamiféle fegyverként fogják használni, magyarán az időjárás ilyen-olyan befolyásolására. Tehát kiveszik a Teremtő kezéből. Néhány tudós már megmagyarázta, miképpen lehet a tudományt fegyverként használni (fentebb említettem is néhány példát), tehát a klíma megváltoztatására és a népesség ellenőrzésére fordítani. Vannak tudósok – nem tudom, élnek-e még –, akik elmagyarázták azt is, hogy a HAARP bizonyos alkalmazásai az atombombákhoz hasonló robbanásokat váltanak ki. Szerintük a HAARP képes megváltoztatni a környezetet is, és hurrikánokat, tornádókat, vízkitöréseket és cunamikat létrehozni, még olyan területeken is, ahol ezek normális esetben nem fordulnak elő. Ugyanígy hő- és aszálykatasztrófákat és erdőtüzeket, valamint heves esőzéseket, árvizeket, óriási jégesőket és fagyokat képes „előállítani”. Továbbá képes földrengéseket és vulkánkitöréseket is kiváltani! Világszerte több mint 180 ilyen HAARP-létesítmény van már, amelyek együttműködve is képesek akcióba lépni. Tudós barátaim mondják, hogy a világ számos országában kísérleteznek is az időjárással. Sebaj, mondom én. Csakhogy nem mindegy, mire is irányulnak ezek a kísérletezések. Ezt bízzuk mindenkinek a lelkiismeretére. Ha van neki. Ha nincs, nekünk bizony annyi. Covid-csöbörből klíma-vödörbe kerülünk. Vagy már kerültünk is, csak még nem tértünk észhez. Az észhez téréshez viszont felvilágosítás kell. Tájékoztatás arról, mi is a célja a fantasztikus technikai, mérnöki felfedezéseknek, mire lehet használni ezeket, és kik fognak dönteni a használatukról. Megannyi kérdés, melyre ki kell vagy kellene kényszerítenünk a választ.

Egy általam nagyra becsült tudós ismerősöm mondatát idézem cikkem végén. Előrevetítve, hogy neki semmilyen érdeke nem fűződik a tények elhallgatásához. A mondat így szól: „A világ a globális időjárási terror fojtogató szorításában él, amely támadás az ember és a bioszféra ellen egy nem létező klímaváltozással való fenyegetés által.” S azt már én teszem hozzá, hogy a klímaváltozással való fenyegetés ma már szemmel láthatóan egy titkos, vagy rejtett fegyver, a manipuláció erkölcstelen eszköze.

A szerző újságíró

Elolvasom a cikket