Vilmos és Harry herceg között eljöhet a béke?

Mint ismert Harry és Vilmos herceg évekkel ezelőtt elhidegültek egymástól, akkor, amikor Sussex hercege úgy döntött, a családjával maga mögött hagyja az Egyesült Királyságot. Harry és Meghan az Egyesült Államokba költöztek, azóta pedig csak még nagyobb lett a szakadék a jövőbeni trónörök és az öccse között. Harryék aztán nemrégiben kiadták a dokumentumfilmjüket is a Netflixen, ami csak tovább rontott a helyzeten – írja az Elle.hu.

Bár az év elején úgy tűnhetett, hogy végre eljön a béke, ugyanis kiderült, Károly király és Katalin hercegné is rákbetegséggel tűnt, a szakértők és persze az alattvalók is azt gondolhatták, hogy ezek a drámai események megtörik a jeget a testvérek között. Ez azonban nem így lett, pedig Harry el is látogatott az Egyesült Királyságba. Sőt, a napokban napvilágot látott, hogy Harry és Meghan kolumbiai látogatása is kiverte a biztosítékot Vilmosnál – olvasható az Elle.hu oldalán.

Ian Pealham Turner királyi fotós szerint azonban Zara és Beatrix hercegnő képesek lehetnének arra, hogy kibékítsék az elhidegült testvéreket.

„Beatrix és Zara egyaránt azt akarják, hogya királyi család a lehető legjobb fényben tűnjön fel. Mindkettőjüknek erős az értékrendje és helyén van az eszük” – mondta Turner a Fox Newsnak, aki azt is kiemelte, Zaráról köztudott, hogy közel áll mindkét testvérhez, különösen Vilmoshoz. Eközben Beatrix hercegnő – és egyébként a húga, Eugénia is – szoros kapcsolatban áll Harryvel. Ugyanakkor Vilmosékkal is jó kapcsolatot ápolnak. A testvérek pedig minden bizonnyal megbíznak az unokatestvéreikben, ez pedig hosszú távon azt eredményezheti, hogy végre tényleg megtörik köztük a jég és megbékélnek egymással.

Elolvasom a cikket