Amikor Harry herceg és Meghan Marlke még titkolózott

Egy szakértő emlékezett vissza arra a korszakra, amikor Harry herceg még csak udvarolt Meghan Markle-nek. III. Károly király fiatalabbik fiának meglehetősen komplikált volt ekkoriban a szerelmi élete, ezért próbált mindent titkolni a nyilvánosság elől, azt is, hogy kivel jött éppen össze.

Ingrid Seward, a brit király család szakértője most a Mirror című lapnak nyilatkozott arról az időről, amikor Harry herceg először udvarolni kezdett az akkor még elsősorban színésznőként ismert Meghan Markle-nek.

Harry beleszeretett egy lányba és azonnal el akarta venni – mondja erről az időszakról a szakértő. Ingrid Seward hozzátette, amikor lányokat vitt el valahová, annyira félt, hogy meglátják, hogy az étterembe menet a Range Rover hátsó ülésén, egy takaró alatt kellett ülniük.

A szakértő hozzáteszi, hogy bár Vilmos egyébként sem volt olyan forrófejű, mint az öccse, az ő magánéletét ráadásul úgyis nagyobb tisztelettel kezelték volna a lapok, tekintettel arra, hogy egy napon ő lesz a király. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy sokkal nagyobb sajtófigyelem irányult Harry szerelmi életére, aminek pedig értelemszerűen egyenes következménye volt az, hogy Harry mind jobban próbált titkolózni a partnereit illetően. Hiába a rengeteg óvintézkedés, egyszer a személyzet csaknem leleplezte, hogy Harry herceg Meghan Markle-nél járt, amikor a kapcsolatukról még nem lehetett semmit tudni. És nyilván ha egyvalaki megtudja, nem sokáig tartott volna, amíg az egész világon mindenki nem hall a dologról.

Valamikor 2016 környékén lehetett, hogy Harry és Meghan már egy ideje együtt voltak, de a szerelmük még titkos volt. Amikor egy hosszabb távollét után a herceg visszatért Londonba, egy teherlift segítségével lopózott be titokban Meghan Markle szállodai szobájába, annyira gyorsan, hogy még a

„Kérem, ne zavarjanak!” jelet sem volt idejük kifüggeszteni kívülről a kilincsre.

Úgyhogy másnap reggel egyszercsak megérkezett a szobapincér a reggelivel, méghozzá úgy, hogy Harry herceg ott feküdt az ágyban Meghan Markle mellett. A későbbi hercegné azt javasolta, hogy a herceg szaladjon be gyorsan fedezékbe a fürdőszobába, de Harry ehelyett inkább a fejére húzta a paplant és meglapult. A szobapincér elég sokáig csevegett a színésznővel, és Harrynek már fogyni kezdett a levegője a paplan alatt – így rendkívül közel került ahhoz, hogy kénytelen legyen felfedni magát. De végül a pincér távozott és a kapcsolat még egy ideig titok maradhatott. Erre a sztorira egyébként Harry herceg a Tartalék című önéletrajzában is utal.

Elolvasom a cikket