Ez a közkedvelt termék semlegesíti a szívbarát ételeket

Megjegyezte, hogy a leggyakoribb betegségek az ischaemiás szívbetegség, a szívelégtelenség és a magas vérnyomás.
„Korlátozzák a zsíros, füstölt, sós, sült, fűszeres ételek fogyasztását. Próbáljunk meg kevesebb vörös húst enni: ez megemeli a vér koleszterinszintjét” – hangsúlyozta Kashapov.

Ugyanakkor az étrendnek tartalmaznia kell zöldségeket, gyümölcsöket, teljes kiőrlésű gabonából készült termékeket és tenger gyümölcseit. A kardiológus azt is hozzátette, hogy a szív- és érrendszeri betegségek kockázata 45 éves kor elérése után megnő – számol be a 360.ru.

Elolvasom a cikket

hirlistazo.hu
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.