Ezért hagyta el az anyja az olimpiai bajnokot

A múltat nem tudja megváltoztatni Shanon Biles, de abban reménykedik, hogy Simone Biles egyszer bekopog hozzá, és ő elmagyarázhatja neki, miért hagyta magára őt és testvérét gyerekkorában. Az olimpiai bajnok tornász anyja drogfüggőséggel küzdött, s bár nem gondolja, hogy ez mentség, mégis bízik abban, hogy a gyerekei egyszer megbocsátanak neki – számol be a Life.hu.

Shanon Biles vágya, hogy jóvátehesse, amit elrontott, szeretné, ha gyermekei megértenék, hogy képtelen volt ellátni őket, gondoskodni róluk – írja a Life.hu.

„Nehéz volt lemondani a gyerekeimről, de meg kellett tennem. Egyszerűen képtelen voltam gondoskodni róluk. Még mindig drogoztam, és az apám nem akarta, hogy ki-be járkáljak az életükbe, attól függően, hogy éppen rosszabbul vagy jobban voltam” — magyarázta az anya, akinek gyerekeit a nagyszülők nevelték fel.

A nő azt is elmesélte, mennyire szomorú amiatt, hogy a mai napig nem lehet részese az olimpiai bajnok életének, nincs ott az olyan fontos eseményeken, mint például Simone tavalyi esküvője Jonathan Owens NFL-játékossal.

„Szeretném személyesen is jóvátenni a dolgokat Simone-nal, csak rá és a kishúgára, Adriára várok. Adriával többet beszélek, mint Simone-nal. Csak azt szeretném kérni tőle, hogy bocsásson meg nekem. Ne ítélkezzen a múltam miatt. Lépjünk tovább a múlton, és tekintsünk a jövőre” – mondta el vágyait az anya, hozzátéve, ő is keresi a lehetőséget a találkozásra, de valójában arra vár, hogy lányai menjenek el hozzá. Hogy leüljenek, s megbeszéljék a múltat. Shanon biztos benne, hogy ha elég türelmes, egyszer beteljesül az álma.

Az anya azt is elárulta, hogy lánya győzelme után a sorház mögötti udvaron a szomszédokkal ünnepelte az amerikai olimpikonokat, és Simone három arany- és egy ezüstérmét.

„Keserédes élmény volt” – vallotta be az olimpiai bajnok tornász anyja.

Elolvasom a cikket