Felejthetetlen Mandoki-koncert a bazilikánál

MH
2024. augusztus 19. hétfő. 16:03

Az idén is hatalmas érdeklődés fogadta a Mandoki Soulmates koncertjét a Szent István Napon. A Grammy-díjas zenekar a bazilika előtti téren összegyűlt közönségnek felejthetetlen perceket nyújtott a mára klasszikusnak tekinthető slágereivel és az új, népszerű lemezük, a Memory Of Our Future szerzeményeivel.

Leslie Mandoki és zenésztársai augusztus 18-án, 19 órától, a Szent István-bazilikánál adtak ünnepi koncertet, amelynek gerincét legutóbb megjelent lemezük, az itthon és külföldön egyaránt elismert Memory Of Our Future szerzeményei adták. Az album dalaival a művészek az európai egység, a béke és a szabadság fontosságára hívják fel a figyelmet – nem is csoda, hogy ezen üzenetek földrajzi térségtől függetlenül célba érnek, így zenéjük megtalálja a maga értő közönségét.

A háromórás exkluzív koncert az új dalok mellett közismert Soulmates-klasszikusokat is felvonultatott, ezáltal a látogatók teljes zenei élményt kaphattak, egyszersmind méltó módon hangolódhattak az államalapítás ünnepére, Magyarország születésnapjára.

Elolvasom a cikket