Tom Cruise és Nicole Kidman ritkán látott fia megtörte a csendet

Connor Cruise elvileg jelen van ugyan az Instagramon, de az elmúlt években nagyrészt csak a horgászásról posztolt, és több mint egy éve egyáltalán nem rakott ki semmit. Családtagjai nem szerepelnek a fotókon, leszámítva a következő képet, amin nővérével, Isabellával látható, és amit több, mint tíz éve publikált: ez a poszt 2013-as! A fent kiemelt, Tom Cruise-zal közös kép még régebbi, Connor Cruise szintén 2013-ban tette ki, de már akkor is azzal, hogy ez egy régi, több éves kép, szóval nagyjából 15 évvel ezelőtt készülhetett.

Objektum doboz

Nem véletlenül mondtuk, hogy Connor Cruise nagy pecás.

Objektum doboz

Ritkán lehet őket együtt látni, de Tom és Connor Cruise együtt érkezett Londonba most júniusban, bár közös képet ekkor sem csináltak róluk, és természetesen a 29 éves művész-horgász nem tett ki róla semmit a közösségi médiába. Azért mondhatjuk Connor Cruise-ra, hogy művész, mert színészettel és zenével egyaránt próbálkozott: Will Smith mellett játszott a Hét élet című, 2008-as filmben, 2013-ban pedig egy albumot jelentetett meg.

Nos, csaknem másfél év kihagyás után Connor Cruise azért tért vissza az Instára, hogy születésnapja alkalmából felköszöntse egy barátját, és hogy toljon még egy kis horgászos kontentet. A hétvégén Instasztoriban publikálta a következő két felvételt – megdöbbentő, hogy mekkora halat fogtak!

Elolvasom a cikket