Diana fülbevalóját viselte Meghan Markle

A drágakövekkel kirakott arany fülbevalót Diana hercegné csak egyszer viselte nyilvánosan, 1986-ban, amikor III. Károllyal Kanadába látogatott. Harry herceg ekkor még kisbaba volt – írja a Life.hu.

Meghan tudatosan választotta ezt az ékszert az iskolalátogatásra, hiszen Diana óvónőként dolgozott Londonban, mielőtt a királyi család tagja lett. A haját sem véletlen fogta kontyba, azt akarta, hogy fülbevaló mindenki számára jól látható legyen.

Markle egyébként nem először viselte ezt az ékszert, először 2018-ban láthattuk rajta Ausztráliában, nem sokkal azután, hogy Harryvel bejelentették, gyermeket várnak.

„Diana továbbra is kiemelkedő szerepet tölt be Harry életében, és ennek következtében Meghanéban is – mondta egy forrás a Page Sixnek korábban azzal kapcsolatban, hogy Markle hozzáférhet Diana ékszerkollekciójához. – A herceg több munkáját is az anyukája inspirálta, és nyilvánvaló, hogy még mindig nagyon sokat jelent neki. Hogy olyan ékszert ajándékoz a feleségének, ami egykor az édesanyjáé volt, nagyon sokat elmond.”

Sussex hercege és hercegnéje csütörtökön érkeztek a kolumbiai fővárosba, Bogotába, hogy támogassák azokat a kezdeményezéseket, amelyek a gyermekek online veszélyektől való védelmét célozzák. Harry herceg és Meghan Markle Francia Márquez alelnök meghívására érkezett a négynapos látogatásra.

Az érkezés napján Harry herceg és Meghan Markle meleg fogadtatásban részesült Márquez és párja, Rafael Pinillo részéről. A találkozó, amely körülbelül 30 percig tartott, az alelnök rezidenciáján zajlott, ahol itallal és pan de bonóval (kolumbiai sajtos kenyér) fogadták őket, mielőtt ajándékokat cseréltek volna.

A találkozó során Márquez hangsúlyozta, hogy Harry és Meghan a kolumbiai vezetéssel közös célokat és ideálokat osztanak, különösen a gyermekek digitális jövőjének és mentális egészségének védelme terén. Az alelnök, aki egyben az egyenlőségért felelős miniszteri posztot is betölti, elmondta, hogy ez Harry és Meghan első látogatása Latin-Amerikában, amelynek célja a kapcsolatok építése és a online zaklatás és diszkrimináció elleni küzdelem előmozdítása.

Elolvasom a cikket