Így él ma Kurt Cobain lánya

Francesnek nem az az első házassága – Kurt Cobain és Courtney Love lánya 2017-ben vált el első férjétől, a zenész Isaiah Silvától. Most azonban úgy tűnik, boldog és szerelmes, és meg is mutatta milyen tortát kapott férjétől. Kurt Cobain lánya a fotóval egy kis bepillantást engedett közös életükbe: Frances egyébként nagyon ritkán teszi ki a kirakatba magánéletüket – írja a Life.hu.

Hawk pedig vasárnap posztolt az Instagramon egy közös képet Frances 31. születésnapjára: „Boldog születésnapot az én királynőmnek!” – írta mellé.

Objektum doboz

Kurt Cobain lánya képzőművész

Frances, akár csak édesapja, művész, ám ő a festészetet választotta. Ennek kapcsán egy interjúban így beszélt:„Remélem, hogy büszke lenne rám, a munkáimra és arra, amilyen vagyok, még akkor is, ha nem tetszenének neki a képeim” – nyilatkozta. Frances édesanyja, Courtney Love pedig sok évvel ezelőtt azt mondta, hogy a legjobbakat szeretné a lányának, de biztos nem lesz könnyű élete, ugyanis belőle és az apjából is sokat örökölt…

Frances és Courtney Love között nem felhőtlen a viszony

Frances korábban beszélt arról, hogy ő maga is használt élete egy pontján drogokat és azt sem tagadta soha, hogy édesanyjával nem jó a viszonya. Courtney ugyanis nem tudta feldolgozni Kurt Cobain halálát és a lány úgy érzi, anya nélkül nőtt fel: tulajdonképpen az apai nagyanyja nevelte, és 17 évesen maga kérte a bíróságot, hogy a nagyinál helyezzék el végleg. A neheztelését – bár azt mondja, szereti az anyját – csak tetézi, hogy Love a vele való várandóssága idején is drogozott. Bár többször közeledtek egymás felé, már nem hiszik, hogy valaha jó anya-lánya kapcsolatot tudnának kialakítani.

Frances Bean Cobain még 2 éves sem volt, amikor 1994-ben elveszítette az édesapját, Kurt Cobaint. A Nirvana frontembere öngyilkos lett. A lány többször nyilatkozta, nincs oda apja zenéjéért – bár azért néhány daluk a mai napig meghatja – pláne mert rengeteg fájdalmas élménye kapcsolódik hozzá.

Elolvasom a cikket