Korda-slágerekhez kapcsolódó játékra invitál a Bookline

Olvasni és zenét hallgatni: két tökéletes kikapcsolódási forma – írja friss közleményében a Bookline. Mint fogalmaznak, mindezek nyomán nem véletlen, hogy idén nyáron a „Léptem olvasni – Irány az én valóságom!” szlogen alatt összebútorozott a Bookline és a Budapest Park, a hazai kulturális élet két megkerülhetetlen szereplője.

Méghozzá szó szerint: pár hete a koncertekre érkezők nyolcvan, többségében zenei tematikájú kiadvány közül válogathatnak a Bookline első, polcnyi méretű boltjában. A KönyvesBolcon sikerlistás kötetek, Booktok-könyvek és gyermekirodalom is megtalálhatók. E mellett egyéb meglepetések is várják azokat, akiknek hobbijuk a könyv és a zene. A Bookline webshopjában már egyetlen könyv vásárlásával koncertjegyeket nyerhetnek, a kampány végén pedig a Bookline skybox is az övék lehet a szezonzáró Punnany Massif-bulira. A Bookline a Facebook-oldalán szintén folyamatos nyereményjátékkal várja a friss olvasnivalóra és a koncertjegyekre éhezőket.

Reptér, Mamma Maria, Találd ki gyorsan a gondolatom, Szeress úgy is, ha rossz vagyok, Lady „N”, Szeptember volt – csak néhány Korda György legismertebb slágerei közül. Az idén 85 éves, a hatvanas évek óta töretlen népszerűségnek örvendő táncdalénekes Balázs Klárival való legendás kapcsolata már több mint negyven éve tart.

Manapság már a fiatal generáció is megőrül a zenészpárért, akik nyári turnéjukat augusztus 23-án a Budapest Parkban zárják. A rajongóknak a koncerthez kapcsolódóan a Bookline is kedveskedni szeretne: augusztus 21-e és 23-a között ugyanis az Astorián és a Móricz Zsigmond körtéren található boltjukban összesen húsz páros belépőt osztanak ki azok számára, akik L. Dézsi Zoltán nemrég megjelent A Korda című könyvének megvásárlásakor legalább három Korda György- és Balázs Klári-sláger címét fel tudják sorolni.

A Korda házaspárt a rajongóknak a koncert után sem kell sokáig nélkülözniük: augusztus 27-én 17 órakor ugyanis Korda György és Balázs Klári az élettörténetüket bemutató könyvet dedikálja majd a Bookline Móricz könyvesboltban.

Elolvasom a cikket