Kovács Zoltán: Érdemes volt felelősségteljes döntést hozni a tűzijátékról

MH/MTI
2024. augusztus 21. szerda. 6:26

A helyszínen az Európa legnagyobb tűzijátékát megtekintő több százezer ember tetszésnyilvánítása a bizonyíték arra, hogy érdemes volt felelősségteljes döntést hozva a tervezettnél egy órával később megtartani az ünnepi tűzijátékot – közölte Kovács Zoltán, az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs vezetője a Facebook-oldalán kedd késő este.

„A helyszínen az Európa legnagyobb tűzijátékát megtekintő több százezer ember tetszésnyilvánítása a bizonyíték arra, hogy érdemes volt ezt a felelősségteljes döntést meghozni. Köszönjük a türelmet mindenkinek!” – közölte Kovács Zoltán.

Az operatív törzs vezetője arról is tájékoztatott, hogy a budapesti központi eseményeket kiemelten nagy érdeklődés övezte, a programokon nap közben és a tűzijáték alatt is több százezren vettek részt.

Köszönjük a lebonyolításért felelős szervezőknek, a rendvédelmi szerveknek, az állami közreműködőknek és szervezeteknek, minden fellépőnek, kiállítónak, valamint a több százezer látogatónak, hogy hozzájárultak az idei Szent István-napi programsorozat biztonságos és sikeres lebonyolításához – írta.

A kovács Zoltán azt is közölte, hogy az augusztus 20-ai nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzs befejezte munkáját.

Elolvasom a cikket