Meghan Markle kolumbiai turnéján luxusruhákat viselt

Harry herceg és Meghan Markle Kolumbiába látogatott, ahol gyorsan belemerült a hercegi pár a kultúrába, de természetesen hivatalos látogatásokból sem volt hiány. A hercegné nagyon odafigyelt öltözködésére, a négy nap során viselt szettjei összesen 90 ezer fontba kerültek, vagyis átszámítva körülbelül 40 millió forintba. Íme, egy kis ízelítő a Meghan által viselt luxusdarabokból.

Meghan Markle szettjei 40 millió forintnyi fontba kerültek

Meghan Markle és Harry herceg befejezték a négynapos kolumbiai látogatásukat, amely során rengeteg programon vettek részt. A szórakozásra is hagytak időt természetesen, ennek köszönhetően láthatták salsázni a párt az egybegyűltek, majd pedig forró csókot váltani, de több hivatalosabb hangvételű programon is részt vettek, valamint igyekeztek megismerni a helyiek életvitelét és persze a gazdag kultúrát. A divat szerelmesei pedig nem hagyták szó nélkül Meghan Markle szettjeit sem, a körútra összesen 90 ezer font értékű ruhával érkezett a hercegné. Természetesen ezek között olyan felbecsülhetetlenül értékes darabok is voltak, mint a néhai Diana hercegné 17 800 fontos Cartier órája.

Az ékszerekkel, a dizájnercipőkkel és a kézműves darabokkal színesített ruhatár mindenki tetszését elnyerte, íme, egy kis ízelítő a hercegné által viselt öltözékekből, azok árával együtt.

Johanna Ortiz „Twisted Cutout Midi Dress ruhája a könnyed eleganciát és a trópusi hangulatot ötvözi, művészi csavarokkal, érzéki kivágásokkal, arany részletekkel, amely laza kifinomultságot sugároz

Johanna Ortiz „Twisted Cutout Midi Dress” ruhája

Fotó: AFP/Raul Arboleda

  • Johanna Ortiz „Twisted Cutout Midi Dress” ruhája a könnyed eleganciát és a trópusi hangulatot ötvözi, művészi csavarokkal, érzéki kivágásokkal, arany részletekkel, ami laza kifinomultságot sugároz (1595 font, 710 ezer forint).
  • Jimmy Choo apró sarkú, kényelmes „Etana” papucsa vajpuha bőrből készült, és elegáns pántos részletekkel van ellátva (675 font, 300 ezer forint).
  • A Cartier 18 karátos aranyból készült „Love Bracelet” karkötője minden öltözet tökéletes kiegészítője (7050 font, vagyis körülbelül hárommillió forint).
  • A Veronica Beard tengerészkék „Orlinda Vest” gombos részletekkel és előkelő gallérral díszített mellénye mindig elegáns hatást kölcsönöz (598 font, 265 ezer forint).
  • Meghan hercegné kolumbiai tervező, Andres Otalora által kreált darabja a laza eleganciát képviseli (1250 font, 555 ezer forint).

Elolvasom a cikket