​ Véget ért Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága

Már a házasságkötés után megjelentek a pletykák, miszerint a sztárpár nem is olyan boldog, mint amennyire mutatják, és komoly problémákat okoz nekik a tökéletes otthon kiválasztása. A szakításról szóló hírek idén tavasszal egyre gyakoribbak lettek, most pedig a hírügynökségek megerősítették, valóban válnak.

Hónapok óta pletykálnak a sztárpár kapcsolatáról, voltak olyan források, amelyek azt állították, már tavasszal véget ért a házasságuk. Az elmúlt hónapokban valóban nem lehetett őket látni együtt, emellett kiköltöztek a 60 millió dollárért vásárolt otthonukból, a házat jelenleg is árulják.

Szerdán azonban a TMZ közölt egy riportot, amelyben leírták, Jennifer Lopez beadta a válást. A hírt pár órával a PageSix is megerősítette, a hírek szerint az énekesnő kérvényezte a házasság felbontását, de az nem derült ki a beadványból, miért.

A TMZ információ szerint Jennifer Lopez lemondott a házastársi támogatásról, nagy valószínűséggel Ben Affleck sem tart rá igényt. A beadványból nem derült ki, kötöttek-e házassági szerződést, de a lap szerint nincs szerződésük. Jennifer ezzel szemben megjelölte a dátumot, amikor véget ért a kapcsolatuk, ez 2024. április 26-án volt.

Ben Affleck a legfrissebb hírek szerint már talált magának egy másik házat Los Angelesben, pár héttel korábban meg is vásárolta. Az énekesnőt szintén látták Los Angelesben az egyik barátjával, éppen házakat nézett. A szakértők szerint ez lehet minden idők egyik legdrágább válása, mivel a sztárpár nagyon sokat költött az esküvőre, és a közös életükre.

Elolvasom a cikket