Sarolta hercegnő kiszabadult

Sarolta és Zsófia hercegné kötődése már korábban is megmutatkozott különböző eseményeken, a duót többször is lefotózták, amint beszélgetnek és nevetgélnek. Kapcsolatuk nemcsak a hivatalos megjelenésekre korlátozódik, a magánéletben is sok időt töltenek együtt – írja Life.hu.

„Zsófia és Vilmos kislánya között igazán szoros kapcsolat van, ami nagyon megható. Lujza is imádja Saroltát, de sajnos ők nem találkoznak annyit, mivel a fiatal lány többnyire Skóciában van” – mondta a forrás. Lujza St. Andrews-i Egyetemre jár, ahogy egykor Katalin és Vilmos is.

A forrás hozzátette, hogy Sarolta édesanyja, Katalin hercegné nagyon örül lánya és Zsófia kapcsolatának, a kislánynak nagy szüksége van a támogatásra édesanyja betegsége miatt.

Sarolta abban a szerencsés helyzetben van, hogy Zsófiával és Lujzával töltheti a nyár végét Balmoralban. Mindkét család II. Erzsébet királynő kedvenc birtokára utazik, hogy egy kicsit pihenjen. III. Károly király meghívta a hagyományos családi nyaralásra a walesi herceget és hercegnét a gyermekeikkel, az edinburghi herceget és hercegnét családjukkal, Anna hercegnőt, lányát, Zarát és férjét, Mike Tindallt a családjukkal, Peter Phillipset és lányait, Savannah-t és Islát, valamint András yorki herceget és lányait, Beatrice-t és Eugenie-t a gyermekeikkel.

Az Egyesült Királyság egyik legjobban képzett dadája, Maria Teresa Turrion Borrallo gondoskodik Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeiről. Sarolta hercegnő kapcsolata dadusával bizalmas és szeretetteljes, de vannak szabályok, amelyek alól az ifjú hölgy sem bújhat ki.

Maria Teresa Turrion Borrallo 2014-ben csatlakozott a királyi családhoz. A dadus nemcsak Sarolta hercegnő neveléséért felel, hanem ő gondoskodik György és Lajos hercegről is. Borrallo a híres Norland College-ben végzett, amely a világ egyik legrangosabb gyereknevelési intézménye. Itt különleges képzést kapott, hogy minden helyzetben felkészülten tudjon reagálni, még esetleges veszélyek esetén is. Rendkívüli odafigyeléssel törődik a gyerekekkel, mégis szigorú, ha a helyzet megkívánja.

Elolvasom a cikket