Amikor megismerkedtek, Vilmos herceget ezzel fogta meg Katalin hercegné

Már 13 éve él boldog házasságban Katalin hercegné és Vilmos herceg. Három gyermekük született, és a bennfentesek szerint mindenben támogatják egymást. Nagyon szoros kapcsolat van köztük, amely részben annak is köszönhető, hogy eleinte csak barátok voltak, a szerelem később alakult ki köztük.

Duncan Larcombe, királyi életrajzíró szerint Vilmos herceget teljesen megváltoztatta Katalin hercegné. Korábban kifejezetten visszahúzódó és szégyenlős volt, manapság pedig a királyi család egyik karizmatikus tagja. Úgy véli, ez egyértelműen a hercegné hatása.

Könnyű alábecsülni Middletonék Vilmos életében játszott szerepét. Igen, az egyetemen beleszeretett Katalinba, de őszintén szólva a Middleton családba is beleszeretett. Ők voltak az a család, amilyenben soha nem volt része – az anya, apa és három gyerek, akik együtt töltik az időt, és családi nyaralásra mentek. Ez egy új világ volt, amelyet korábban nem tapasztalt meg – nyilatkozta a szakértő az OK! magazinnak.

A szakértő szerint Katalin hercegné stabilitást, normalitást hozott Vilmos herceg életébe. Ezt a tulajdonságát nagyon szerette, részben ennek köszönhető, hogy elmélyült a kapcsolatuk. Az szintén hozzájárult, hogy látta, a hercegné számára mennyire fontos a családja, és milyen szoros kapcsolatot ápol a családtagokkal.

Elolvasom a cikket