Bemászott egy tigrishez egy nő az állatkertben, mert meg akarta simogatni + VIDEÓ

A Bridgetoni Rendőrkapitányság Facebook-bejegyzése szerint a Cohanzick állatkertben kedden egy nő átmászott egy kerítésen, hogy megsimogasson egy tigrist, az állat azonban majdnem megharapta – írja a People.

A hatóságok által közzétett felvételen jól látható, hogy amikor az illető átdugta a kezét a drótkerítésen, a tigris majdnem megharapta. A nő ezután hátralépett, mire a bengáli tigris elfordult tőle. A rendőrség egy fotót is megosztott, amelyen az állatkert egyik táblája látható.

Ne mássz át a kerítésen! Bármelyik kerítésen átmászni szabálysértésnek minősül – olvasható a táblán. A rendelet értelmében az embereket ki is tilthatják az állatkertből.

Az állatok magas színvonalú ellátása, valamint vendégeink és látogatóink biztonsága a legfontosabb számunkra – mondta John Medica, Bridgeton város rekreációs igazgatója a People-nek adott nyilatkozatában. Minden olyan látogatói magatartás, amely potenciálisan veszélyes helyzetbe hozza az állatokat, a személyzetet és a lakosságot, elfogadhatatlan, és ennek megfelelően kezeljük – magyarázta.

Az állatkert weboldalán azt írják, hogy a tigris egyike annak a két bengáli tigrisnek, amelyek 2016-ban születtek.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket