Kiderült Sarolta hercegnő titkos szenvedélye

Sarolta hercegnő még gyerek, és nagyon sok dolog érdekli. Erről korábban Katalin hercegné is mesélt. A hercegnő imádja a különféle mozgásformákat, balettozni tanul, emellett az éneklés is a hobbijai közé tartozik. Most azonban fény derült egy újabb szenvedélyére, amely nem más, mint a vásárlás.

Az információk szerint egyre jobban érdekli a divat, a csinos ruhák és a kiegészítők. Nem is olyan régén Londonban látták vásárolgatni Zsófia hercegnével és a lányával, Lady Louise Windsorral.

Korábban már többször beszéltek arról a bennfentesek, Zsófia hercegné és Sarolta között nagyon bensőséges a kapcsolat. Katalin hercegné mellett Zsófia a példakép Sarolta számára, mindkettőjükre felnéz. Lady Louise szintén sok időt tölt Saroltával, ám mióta egyetemre ment már kevesebb lehetőségük van közös programot csinálni.

Igazán szoros kapcsolat van Zsófia és az unokahúga között, ami nagyon megható. Louise is imádja Saroltát, de nem látja annyit, amióta Skóciában tartózkodik – árulta el a királyi család egyik forrása a The Sun nevű lapnak.

Az informátorok szerint Katalin hercegné kifejezetten örül, hogy Zsófia és Sarolta ennyire közel állnak egymáshoz. Az pedig még nagyobb elégedettséggel tölti el, hogy közös programokat is csinálnak. A walesi hercegné ezeket jelenleg nem teheti meg a kezelése miatt, ezért értékeli, hogy Sarolta hercegnő mással is ki tud kapcsolódni.

Elolvasom a cikket