Családja máris kiátkozná Robert F. Kennedy Jr.-t Trump támogatása miatt

Ahogy korábban a Magyar Hírlap is megírta, Robert F. Kennedy Jr. eddigi független jelölt – korábbi demokrata politikus – bejelentette, hogy felfüggeszti kampányát és több csatatérállamban is Donald Trumpot támogatja.

A hírekre reagálva Robert F. Kennedy Jr. testvére, Kerry Kennedy – és négy másik Kennedy – egy nyílt levelet tett közzé, melyben elhatárolódtak Robert döntésétől, amivel szerintük „elárulta azokat az értékeket, amelyeket apjuk és családjuk a legdrágábbnak tartott”.

Nyílt levelükben ezt írták:„Egy olyan Amerikát akarunk, amely tele van reménnyel, és amelyet egy szebb jövő közös víziója köt össze, egy olyan jövő, amelyet az egyéni szabadság, a gazdasági ígéret és a nemzeti büszkeség határoz meg. Hiszünk Harrisben és Walzban. Bobby testvérünk döntése, hogy ma Trumpot támogatja, elárulja azokat az értékeket, amelyeket apánk és családunk a legdrágábbnak tart. Ez egy szomorú történet szomorú befejezése.”

A Kennedy reakcióját a holland politikai kommentátor, Eva Vlaardingerbroek sem hagyta szó nélkül. X-oldalán a Kennedy-levelet megosztva a következőket írta:

Tipikus kommunista viselkedés: jó és tiszteletreméltó dolognak tartani, ha valaki elárulja a saját családtagjait az »ügyért«”.

Nem tudhatjuk, hogy Vlaardingerbroek kisasszonynak milyen ismeretei vannak a kommunistákról, ám mi, akik saját bőrünkön tapasztaltuk nyomasztó viselkedésüket, bátran kijelenthetjük, hogy tipikus kommunista viselkedés elvárni mindenkitől, hogy egyformán gondolkodjon. Bár elképzelhető, hogy napjainkban már progresszív viselkedésnek számít.

Elolvasom a cikket