Így könyörgött Jon Voight Brad Pittnek

A két hollywoodi sztár 2016 óta pereskedik többek között egy dél-franciaországi szőlőbirtok miatt.

Jon Voight azonban a pár hat gyermeke, az unokák – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és az ikrek, Vivienne és Knox – miatt aggódik.

– Azt hiszem, a gyerekeknek szükségük van egy kis stabilitásra – mondta Jon Voight, hozzátéve: „Szeretem a gyerekeket, és szeretem a lányomat, és azt akarom, hogy Brad Pitt álljon le, és tegye, amit tennie kell, és hagyja abba ezt az ostobaságot.”

Jolie és Pitt gyermekei is a jelek szerint anyjuk pártjára álltak. Nemrég jelentették be, hogy lányuk, Shiloh engedélyt kapott a bíróságtól, hogy apja vezetéknevét elhagyhassa és Jolie-ra változtassa. A lány mindössze néhány nappal a 18. születésnapja után nyújtotta be a kérelmet.

A legidősebb lány, Zahara 2023 novemberében Zahara Marley Jolie néven mutatkozott be az egyetemen, míg lánya, Vivienne 2024 májusában Vivienne Jolie néven jelent meg egy Broadway-musical színházi programjában, amelyben részt vett. Fiaik, Maddox és Pax állítólag szintén nem tartják a kapcsolatot Brad Pitt-tel.

Jolie és Pitt a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán szerettek egymásba 2005-ben. Miután 2012-ben eljegyezték egymást, a pár 2014-ben Franciaországban összeházasodott. Angelina Jolie 2016 szeptemberében adta be a válókeresetet. 2019-ben „jogilag egyedülállónak” nyilvánították őket.

Elolvasom a cikket