Ebben hasonlít a leginkább György herceg Diana hercegnére

Diana hercegné már évekkel ezelőtt elhunyt, ezért sosem találkozhatott az unokáival. A királyi család egyik közeli ismerőse szerint György herceg egyik tulajdonsága azonban mindennap emlékezteti Vilmos herceget az édesanyjára. Ez mindig megmosolyogtatja a walesi herceget.

György herceg ezt a tulajdonságát Diana hercegnétől örökölte

A szakértők többször beszéltek arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekei mennyire hasonlítanak Diana hercegnére. A hasonlóság leginkább Sarolta hercegnő esetében látványos. Ám a többi unokája is örökölte pár tulajdonságát, erről korábban György herceg keresztanyja, Julia Samuels beszélt.

György herceg „vicces, fergeteges és pimasz” személyisége Vilmos herceg számára szívszorító emlék az édesanyjára, Diana hercegnére – nyilatkozta korábban.

Elárulta, hogy szerinte György herceg leginkább a személyiségében hasonlít Diana hercegnére. Julia Samuels szerint erre a legjobb példa, hogy György hercegnek mindig zajos, nehezen összerakható ajándékokat vesz a születésnapjára. Ezeket Vilmos hercegnek kell összeraknia, ami mindig nehéz. György herceg azonban nagyon jól szórakozik mindig, és sokszor ugratja Vilmos herceget. A zárt ajtók mögött nagyon szerető, gondoskodó anya volt, és egy hihetetlenül vicces ember, mindvégig.

Julia szerint igazán szomorú, hogy Diana sosem ismerhette meg az unokáit. Szerinte nagyszerű nagymama lett volna, és imádta volna az unokáit. Erről szintén egy korábbi interjúban mesélt.

Elolvasom a cikket