Kolléganőnek üzenni nagyon veszélyes

A 41 éves Jermaine Jenas a családjával nyaralt, amikor felhívták a BBC-től, s közölték vele, hogy kivizsgálták két kolléganője feljelentését, s azonnali hatállyal felbontották A nap meccse és a One Show műsorvezetőjének szerződését.

A kirúgott sportriporter a Sunnak adott interjúban elmondta: „Elismerem, nem megfelelő üzeneteket küldtem két kollégámnak, amelyeket viszont két beleegyező felnőttnek küldtem el. Nagyon szégyellem magam. Mindenkit cserben hagytam, a kollégáimat, a barátaimat, és ami a legfontosabb, a családomat is. Mindenkitől bocsánatot kérek, különösen azoktól a nőktől, akiknek üzeneteket küldtem, amelyekben sértő kép vagy videó nem volt.”

A négygyermekes családapa Jenas a kirúgásáról azt mondta: „Hihetetlen lehetőséget kaptam, és csak rajtam múlt, hogy most úgy érzem, mindent elvesztettem. Úgy érzem, az emberek ítélkeznek felettem, és jelenleg én vagyok az első számú közellenség az országban.”

Jenas 17 évesen debütált az angol bajnokságban, a Nottingham Forestben játszott, majd a Newcastle United és a Tottenham Hotspur következett. A huszonegyszeres angol válogatott, 2016-ban visszavonult, s ezután kezdődött a karrierje a médiában. Az előző szezonban a Match of the Day című labdarúgóműsor alapembere volt, közreműködött válogatott meccsek közvetítésein is, sokan őt tekintették a legendás Gary Lineker utódjának.

Elolvasom a cikket