Az ukránok egy olajfinomítót támadtak

Az ellenséges drón az olajfinomítót akarta megtámadni. A drón lezuhanásának helyszínén nincsenek pusztítások és áldozatok – írták.

Korábban a védelmi minisztérium arról számolt be, hogy légvédelem eszközei augusztus 26-án reggel két ukrán drónt semmisítettek meg Brjanszk és Jaroszlavl régiók felett. Megjegyzik, hogy az AFU moszkvai idő szerint 06:00 és 06:30 között támadta az orosz régiókat.

Ugyanezen a napon az UAV-támadás a szaratovi régió Engels városában történt. A világhálón megjelent egy videó, amelyen egy lakóháznak csapódó drón látható. A felvételen látható, ahogy a drón a felsőbb emeletekbe csapódik. A becsapódás után robbanás hallatszik és tűz keletkezik. Úgy tűnik, hogy az épület két emelete és a tetőszerkezet is megsérült.

Objektum doboz

Egy másik drón a szaratovi Predmostovaja téren egy többemeletes épületet támadott. Helyi lakosok filmre vették azt a pillanatot, amikor a drón becsapódott a lakóházba. A felvételen maga az UAV látható, amely közvetlenül az épületbe repül. A becsapódás után erőteljes robbanás hallatszik, és törmelék repül körbe.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket