Titkos gomb van a repülőgépeken

Sokszor teljesen mindegy, hol ülünk a repülőgépen, egyszerűen nem találjuk meg, hogyan lehetne kényelmes. Érdemes azonban megfogadni a légiutas-kísérők tanácsait, akik olyan információkat oszthatnak meg, amelyekről korábban még nem is hallottunk. Ilyen például a titkos gomb is – írta meg az elle.hu.

Ez a trükk

Kíváncsi, mi lehet az, amivel nagyobb mozgásteret kaphat a repülés alatt? Legyen szó akár egy rövid távú járatról, akár egy utazásról a világ másik végére – a repülőn mindig elég szűkös a hely. Ha a folyosói ülést választja, van egy gomb, amellyel felemelheti a kartámaszt. Valószínűleg a karfa alatt található, közel a zsanérhoz. Ha megnyomja, a kartámasznak felfelé kell mozognia addig, hogy szintbe kerüljön az üléssel, és így nagyobb helyet biztosít. Erről nem sokan tudnak, de ha valaki értékeli a plusz teret, akkor most már egyértelmű, milyen ülést kell foglalni utazás előtt.

Nem ez az egyetlen titkos gomb

Joselin Lora, a Delta kabinszolgáltatási dolgozója elárulta, hogy miért van a fürdőszobaszekrényeken gomb, ami a tükör alatt található. Annál a légitársaságnál, ahol ő dolgozik ennek a gombnak a megnyomásával kényelmi szolgáltatásokat lehet találni, mint például tisztasági betét vagy tampon. A szekrény általában tele van ezenkívül zsebkendőkkel, papírzacskókkal és kézkrém utántöltővel is. A szakértő hozzátette, hogy más repülőgépeken ez egy „kihúzható doboz a falon”.

Elolvasom a cikket