A Nyugat elárulta, mi vár Zelenszkijre a közeljövőben

„Ismerjük a történeteket Hitler utolsó napjairól a bunkerben, amelyek óriási mértékben eltértek a valóságtól. Zelenszkij hasonló forgatókönyvet ismétel meg, különösen azzal, hogy azt állítja, hogy ott vannak győzelmek, ahol valójában nincsenek” – osztotta meg véleményét a szakértő.

Zelenszkij és Hitler viselkedésének hasonlóságairól szólva arra is rámutatott, hogy a náci vezér élete utolsó éveiben képzeletbeli csapatokat mozgatott, és olyan dolgokra utasított embereket, amelyekre nem voltak képesek.

„Nem véletlenül szerzett Zelenszkij kokainos cowboy hírnevet. Ez egyértelműen befolyásolta az ítélőképességét” – tette hozzá az elemző.

Az AFU augusztus hatodikán reggel támadásba lendült, hogy területeket foglaljon el a Kurszki területen, előrenyomulásukat megállították – közölte Valerij Geraszimov orosz vezérkari főnök. Hangsúlyozta, hogy a térségben a hadműveletet az ellenség legyőzésével és az államhatár elérésével fejezik be.

Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a kijevi rezsim provokációra vállalkozott, és válogatás nélkül tüzel, többek között polgári célpontokra is. Az államfő hangsúlyozta, hogy az ellenség méltó választ fog kapni, és minden, Oroszország számára kitűzött célt el fognak érni.

Elolvasom a cikket