Balesetek, torlódások, útfelújítások

MH
2024. augusztus 28. szerda. 8:39

A 3-as főúton, a 191-es km-nél busz személyautóval ütközött össze Miskolc térségében, az Arnóti körforgalomnál. Félpályás korlátozás van érvényben. A 32-es főúton, Szolnok térségében, egy személygépjármű és egy kamion összeütközött. A 79-es km-nél, a forgalom félpályán halad.

Folytatódik a burkolatfelújítás az M0-s és az M4-es autóút csomópontjában. Az M4-es autóútról nem lehet ráhajtani az M0-s autóút M3-as autópálya felé vezető oldalára. Kerülni úgy lehet, hogy tovább kell haladni az M4-es autóúton, a 24-es jelű Vecsés-kelet / Ecser csomópontig és ott megfordulva lehet megközelíteni az M0-s autóutat az M3-as autópálya felé.

Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé a Kerekharaszt/Hatvannál levő forgalomterelésnél, aki Hatvanba szeretne lehajtani, annak mindenféleképpen a menetirány szerinti jobb, azaz a külső sávban kell maradnia.

A 4-es főúton,Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket