Katalin hercegné egyre idegesebb

Az események fordulataként Vilmos, aki még mindig dühös a kisöccsére, szeptemberben New Yorkba utazott volna, hogy népszerűsítse az Earthshot-díját, és most fennáll a lehetősége, hogy a két testvér útjai keresztezik egymást elkeseredett viszályuk közepette.

Harry herceg bejelentette, hogy a következő útja a Nagy Almába vezet, hogy „előmozdítsa az Archewell Alapítvány munkáját, a nonprofit szervezetét, amelyet feleségével, Meghan Markle-lel, Sussex hercegnéjével közösen alapított”.

Bár egyelőre bizonytalan, hogy a két testvér találkozik-e, de ha mégis, a találkozóból akár kínos vagy csúnya helyzet is kerekedhet, amely a jelek szerint emeli Kate szorongásszintjét.

Korábban Vilmos egyik barátja ritka betekintést engedett a testvéri rivalizálásba a The Timesnak, miszerint a leendő király nem fogja meghívni Sussex hercegét a koronázására.

A megpróbáltatások felett a rákbeteg Kate mélyen elszomorodott, és sajnálja, hogy Harry és Vilmos kapcsolata idáig fajult – mondta egy bennfentes a Closer magazinnak.

„Kate ránéz Harryre, és egy nagyon elveszett lelket lát” – mondta a forrás. „Nagyon elszomorítja, hogy idáig jutott, hogy teljesen kiközösítette magát az egész családból, és úgy tűnik, csapdába esett ebben a nyomorúságos helyzetben.”

Ráadásul, hogy távol tartsák őt a stresszes helyzettől a rákos kezelése közepette, Kate-et „árnyékolták” a királyi szakítással kapcsolatos, egyre növekvő drámától.

Azonban annak ellenére, hogy mennyire stresszes a valóság, „nem akar többé kimaradni a dolgokból, így bepótolja mindazt, ami a távollétében történt, és nagyon aggódik”.

A királyi testvérek utoljára 2022 szeptemberében, nagymamájuk, II. Erzsébet királynő temetésén beszéltek egymással.

Elolvasom a cikket