Katalin hercegné és Sarolta hercegnő nyilvánosan vitatkozott + VIDEÓ

Gyermekeik, György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg viselkedése évről évre egyre fegyelmezettebb, ugyanakkor a walesi hercegi pár tiszteletben tartja az életkori sajátosságaikat, és hagyják, hogy a kicsik kiélvezhessék a gyermekkorukat.

Sarolta hercegnő és fivérei számos alkalommal elkísérik szüleiket a nyilvános eseményekre, és természetesen az olyan nagy horderejű ünnepségeken is részt vesznek, mint például az uralkodó születésnapja. Az idei Trooping the Colour azonban nem volt feszültségektől mentes a hercegné számára.

A 11 éves György herceg egyre fegyelmezettebben viselkedik, és Sarolta hercegnő is gyakran rendre inti a testvéreit. Többnyire a hatéves Lajos herceg az, aki még minden csínytevésben szívesen részt vesz. Éppen ezért lepett meg mindenkit, hogy legutóbb Sarolta hercegnő okozott kellemetlen perceket az édesanyjának.

Az uralkodó tiszteletére rendezett Trooping the Colour Katalin hercegné számára nem volt könnyű, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a nyilvánosság előtt mutatkozott, mióta nyilvánosságra hozták, hogy rákbetegséggel küzd.

Gyermekei és a család társaságában ő is megjelent a Buckinham-palota nevezetes erkélyén, hogy üdvözölje a rajongókat. A felvételek tanúsága szerint azonban kisebb vitába bonyolódtak Sarolta hercegnővel a katonai felvonulás alatt.

Katalin hercegnének határozott elképzelése volt arról, hogy lánya hogyan viselje a haját, a kis hercegnő azonban ezzel nem értett egyet, és visszahúzta a tincseit. A hercegné ekkor gyengéden ismét hátrahúzta Sarolta hercegnő haját, hogy az arcát ne takarják el a tincsek.

Objektum doboz

A felvételek alatt többen is megjegyezték, hogy Katalin hercegné csupán jót akart, Sarolta hercegnőnek pedig ezt el kellett volna fogadnia, mások azonban úgy vélték, hogy a kilencéves hercegnőnek már minden joga megvan ahhoz, hogy eldöntse, hogyan viseli a haját. Az azonban mindenkit meglepett, hogy Sarolta hercegnő nagy nyilvánosság előtt is ellenállt az édesanyja döntésének.

A vita csupán néhány másodpercig tartott, ám Katalin hercegné ezúttal is profin kezelte a helyzetet, és nem bonyolódott komoly veszekedésbe emiatt a lányával.

Elolvasom a cikket