Vilmos herceg csalódást okozott a rajongóknak

A szokásos balmorali nyaralás sem maradhatott ki, hiszen nyaranta a brit királyi család az ottani kastélyban gyűlik össze, hogy végre együtt tölthessenek néhány napot. A walesi hercegi pár is feltűnt a környéken, ám egyesekre ez nem hatott túl pozitívan.

A nyári olimpiai játékok után Katalin hercegné és Vilmos herceg közzétettek egy felvételt, amelyen a walesi herceg szokatlan külsővel mutatkozik. Ezúttal borostával láthatták a nézők, amely a közösségi médiában hatalmas érdeklődést váltott ki.

Bár néhányan úgy vélték, ideje lenne megborotválkoznia, de a nők nagy része rajongott az új megjelenéséért, és dicsérték Katalin hercegnét, hogy nem beszélte le a férjét arról, hogy rejtse el a borotvát egy időre.

Ám a napokban a walesi hercegi család együtt látogatott el egy Balmoralhoz közeli faluba, Crathie-be, hogy megtekintsék a helyi plébániatemplomot, a rajongók pedig azonnal észrevették, hogy Vilmos herceg már nem viseli a borostát.

Rengetegen csalódtak, mert úgy vélik, Vilmos herceg a kissé lezserebb külsővel sokkal előnyösebb arcát mutatta, és a közösségi médiában a kommentelők attól sem riadtak vissza, hogy megüzenjék a walesi hercegnek, szerintük mennyire rossz döntést hozott.

Elolvasom a cikket