Katalin hercegné ruhaválasztása fontos jelentéssel bír + VIDEÓ

Év elején mindenkit sokkolt a hír, miszerint Katalin hercegné daganatos betegséggel küzd. Néhány hónapra teljesen vissza is vonult, hogy a gyógyulására koncentrálhasson, és csak a III. Károly király tiszteletére rendezett Trooping the Colour eseményein vett részt először – olvasható az Elle az oldalán.

Ezt követően a sport iránti szeretetéről is tanúbizonyságot tett, amikor idén is elvállalta azt a felkérést, hogy Wimbledonban ő adja át a teniszverseny győztesének járó díjat.

Objektum doboz

A különleges esemény tiszteletére Katalin hercegné nagy figyelmet fordított ruhája kiválasztására: a Safiyaa egyik lenyűgöző darabjában tűnt fel, a mély levendula árnyalatú ruha pedig mindenkit lenyűgözött.

A Tatler magazin beszámolója szerint ennek a választásnak a legnagyobb jelentősége a midiruha színében rejlik, a lila szín ugyanis a rákkal küzdők támogatásának szimbóluma.

A szakértők szerint Katalin hercegné nem véletlenül ebben a ruhában jelent meg, hiszen miközben zajlanak a kezelései, szeretné támogatásáról biztosítani a sorstársait is, ezzel is erőt adva más betegeknek.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket