Újra Angelina Jolie-ról beszél a világ

A páros állítólag hat hónappal később együtt vacsorázott Milánóban is, ami csak tovább szította a kíváncsiságot a kapcsolatukkal kapcsolatban. A TMZ azonban azt állítja, hogy Jolie és Akala csak jó barátok – írja a Life.hu.

Akala, valódi nevén Kingslee James McLean Daley, először rapperként szerzett hírnevet magának, majd politikai aktivista lett. Nagyon fontos számára a társadalmi igazságosság, a 2017-es brit parlamenti választásokon támogatta Jeremy Corbyn volt munkáspárti képviselőt. Akala egyébként az elismert énekesnő és rapper, Ms. Dynamite öccse.

Angelina Jolie szerelmi élete

Akala nem az egyetlen férfi, akit a színésznővel kapcsolatba hoztak az utóbbi időben. A pletykalapok arról is cikkeztek, hogy összejött a Broadway zeneszerzőjével, Justin Levine-nal. Angelina és a férfi együtt dolgoztak a The Outsiders című Broadway-produkción, melynek Jolie volt a producere. Justin társszerzője volt a darab zenéjének, a színésznő lánya, Vivienne pedig produceri asszisztensként tevékenykedett.

A szerelmi életét övező találgatások ellenére Angelina korábban már világossá tette, hogy óvatos, ha randizásról van szó, és elismerte, hogy nagyon hosszú listája van arról, milyen ne legyen egy férfi, akit beenged az életébe.

Elolvasom a cikket