Fény derült Sarolta hercegnő titokzatos útjára

Szoros kapcsolat

Egy, a királyi családhoz közel álló forrás szerint Saroltát gyakran látni Edinburg hercegének, Eudard feleségének a társaságában, a bennfentesek szerint sokszor velük tart Zsófiáék lánya, Lady Louise Windsor is. A hölgykoszorú általában londoni butikokba néz be, ugyanis az esetek többségében bevásárlókörútra indulnak. Saroltát és Zsófiát egyébként több eseményen is lencsevégre kapták már, a felvételek tanúsága szerint pedig igencsak bensőséges a viszony kettejük között, ami nagyon megható. Az informátorok szerint Lady Loiuse is imádja Saroltát, bár az utóbbi időben nem tudnak annyit találkozni, ugyanis Zsófia és Eduard lánya a St. Andrews Egyetemre jár Skóciában, ahol most fejezte be a második évét.

Katalin is örül

A forrás szerint a jó kapcsolatnak Sarolta édeanyja, Katalin is nagyon örül, mivel a rákból való felépülése során nagy szüksége volt arra, hogy valaki egyengesse egy kicsit a lánya útját, hiszen ő nem tudott annyi kiruccanáson részt venni az elmúlt néhány hónapban. Bár nemrégiben felbukkant Wimbledonban, éppen Saroltával.

Balmoralban a család

Sarolta egyébként feltehetően az elmúlt napokban is sok időt tölthetett együtt kedvenc nagynénjével, mivel a család tagjai Balmoralba utaztak, hogy ott töltsék a nyár utolsó napjait. Mint ismert a família számára nagyon fontos a balmorali kastély, a késő nyarat mindig a skóciai birtokon töltik. III. Károly király állítólag idén is meghívta az egész családot a birtokra, Harry herceg és Meghan Markle, valamint a gyerekeik azonban lemaradtak a listáról.

Elolvasom a cikket