Akadozik a Real Madrid támadójátéka Mbappéval

SM
2024. szeptember 2. hétfő. 17:47
Frissítve: 2024. szeptember 2. 17:55

Nehezen illeszkedett be új csapatába, a Real Madridba a francia Kylian Mbappé, aki a negyedik La Liga-mérkőzésén végre gólt szerzett, mindjárt kettőt a Real Betist elleni mérkőzésen.

Hatalmas várakozás előzte meg Kylian Mbappé érkezését Madridba, ahol a világklasszis csatárral a Real elég döcögősen kezdte a szezont, a Mallorca és a Las Palmas elleni idegenbeli meccseken négy pontot veszített, így ennyi a hátránya a remekül rajtoló éllovas Barcelonával szemben.

A katalán rivális csapat a hétvégén 7–0-ra verte a vendég Valladolidot, a brazil Raphinha három gólt lőtt, s a Barcelona pontveszteség nélkül áll a tabella élén. A Barcelona gólaránya 13–3, míg a Realé 7–2.

A 25 éves Mbappé nyáron a Paris St-Germaintől érkezett a Real Madridba, amelyben az első gólját a 25. lövése után szerezte a La Liga-szezonban, a másodikat pedig büntetőből. A folytatásra várnia kell, mert a bajnokság a válogatott mérkőzések után szeptember 13-án folytatódik, a Real 14-én a Real Sociedaddal mérkőzik meg San Sebastiánban.

Elolvasom a cikket