Balesetek, torlódások, karbantartások országszerte

Korábban kigyulladt egy tehergépkocsi az M3-as autópályán, Polgár térségében, a 167-es km-nél lévő terelésben. A járművet eloltották, mindkét irányban újra járható egy-egy sáv, de Budapest és Vásárosnamény felé is 4-5 km-es a torlódás. Aki teheti, Mezőcsátnál, a 156-os km-nél, illetve Budapest irányába a 175-ös Polgár csomópontnál lehajtva kerülhet.

Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében egy korábban kiépített terelést bontanak el. A 65-ös és a 60-as km között csak a leállósáv járható, több km-es a torlódás.

Útépítés zajlik az M6-os autópályán, Százhalombatta térségében. A Budapest felé vezető oldalon, a 27-es és 23-as km között mindkét sávot lezárták, most csak a leállósáv járható, közel 3 km-es a torlódás.

Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, sövényvágás miatt zárják le a belső sávot az aktuális munkaterület mellett, az 59-es és a 72-es km között, Székesfehérvár térségében. Emellett lezárták a Kőröshegyi-völgyhidat karbantartási munkák miatt. Mindkét irány forgalmát a 112-es km-nél lévő Zamárdi-felső és a 125-ös km-nél lévő Balatonszárszó csomópont között terelik le a 7-es főútra. A terelés előtt a Letenye felé vezető oldal, illetve Zamárdi belterületén a 7-es főút forgalma is torlódik.

A 43-as főúton, Szeged belterületén egy személyautó és egy motoros ütközött össze. A 3-as km-nél, a városközpont felé vezető oldalon a külső sávot lezárták.

Az erős reggeli forgalomban sokan haladnak, emiatt telítettek a sávok
– az M0-s autóút keleti szektorának nagyobb csomópontjaiban,
– a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól befelé,
– a 11-es főúton, Szentendrén, a főváros irányában,
– az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán,
– illetve az 510-es főúton, Taksony és Dunaharaszti között.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját!

Elolvasom a cikket