Harry herceg megpróbálhatja rendezni családi kapcsolatait

A portál szerint Harry herceg a közösségi médiában „békítő üzeneteket” írt azoknak, akikhez korábban közel állt. Sok barátja elhatárolódott tőle, mivel úgy vélték, hogy a sussexi herceg „morcos egyéniséggé vált, aki hajlamos moralizálni, öncélú dühkitörésekre és a családja elleni támadásokra”.

„Annyira elszakadt a világtól, hogy úgy érzi, nem tud közvetlenül kommunikálni a régi barátaival. És ezt elviselhetetlennek érzi. Itt az ideje, hogy visszatérjen a régi kerékvágásba” – mondta egy forrás a Daily Mailnek.

„Harry hátat fordít mindenféle hollywoodi publicistának, és régi barátaitól és kollégáitól kér tanácsot. Egyértelműen hozzájuk fordul, mert azt gondolja: „Valami mást kell csinálnom, mert amit most csinálok, az nyilvánvalóan nem működik”– részletezte a bennfentes.

A források szerint ezt nevezhetjük az első lépéseknek Harry „rehabilitációja”, sőt, esetleg részleges visszatérése felé a királyi családhoz és Nagy-Britanniához. A herceg régi barátai arra is felhívták a figyelmet, hogy nagybátyja, Lord Robert Fellowes minap tartott virrasztására is elutazott. Bíztatónak nevezték, hogy a látogatás legalább négy napig tartott.

A Daily Mail szerint a herceg egyik barátja már stratégiát is készített arra, hogyan szerezheti vissza Harry a tekintélyét Nagy-Britanniában.

„Kidolgozott egy tervet, és megmutatja Harrynek, ha és amikor eljön az ideje. Ez a férfi úgy véli, hogy reális esély van arra, hogy Harry ismét szerény királyi kötelességeinek eleget tudjon tenni. Úgy véli, hogy ha Harry felhajtás és PR nélkül visszatér az Egyesült Királyságba, és részt vesz a társadalmi eseményeken, akkor bizonyíthat, és újra megnyerheti a brit közvéleményt. Ez egy nap megtörténhet, ha a család néhány tagja megtalálja az erőt, hogy ezt megengedje – idézte őt a Daily Mail.

Fellowes gyászszertartásán Harry herceg távolságot tartott testvérétől, Vilmos hercegtől: nem beszéltek, és külön ültek a templomban tartott szertartás alatt.

Nyár végén a királyi család elhagyta Londont, és a brit uralkodók rezidenciájára, a Balmoral-kastélyba utazott. Ez a hagyomány II. Erzsébet óta jelent meg.

Szinte az egész család Skóciában gyűlt össze: Kate Middleton Vilmos herceggel és három gyermekével, valamint III. Károly király Camilla királyné hitvesével. A Daily Beast szerint a rákbeteg III. Károly ennek során a félreeső Birkhall birtokot választotta, amely bár Balmoral szomszédságában van, mégis külön áll. Így döntött úgy, hogy közel legyen a természethez és távol az emberektől.

Elolvasom a cikket